Media archive

Videos


Ова итересно видео е снимено во Велес. Типов во видеото шеташе низ Велес и бараше реакцији пуштајки им ја песната на Иван Анштајн со налов CROCS. Уживајте во видеото…

0 102

Видеото е ново така да можеби досега го немате видено. Погледнете го видеото и уживајте…

0 72

По повеќе часовен аплоад на видеата на Јутуб конечно беа ставени трите дела од гоствувањето на Леа од Дома Со Леа. Леа откри покрај досега што имаше совети за мајки во некој од видеата ќе има и совети за татковци. Во овие видеа ќе можете да видите се во врска досега што Леа има снимано …

0 57

Не е познато каде е снимено видеово но не е ниту толку битно. Видеото е иначе најдено на еден македонски твитерџија. Погледнете го видеото во које Ром ја пракра коњаската кочија…

0 55

Секоја ден излеваат нови иновацији, но овој пат нешто сосема ново се појави во Токијо, нешто што нема да поверувате дека постоји. Сепак не е познато дали ова веќе постои или е дадено само како презентација на она што следува во иднина. Погледнете во видеото..

0 66

Многумина од вас кој имате Твитер или Јутуб можеби имате слушнато за велешката интернет звезда Лил Бум. Од првото видео па до сега многу работи се изменија, тој стана славен и успеа да заработи за џепарлак и по основни работи. Малку ќе се посетиме на тогаш и сега, еве ги двете видеа: Велешкиот Лил Бум …

0 146

Какво искуство стекнаа Леа и нејзниот Сопруг минатово лето во Охрид на одомор со нивното Бебе. Погледајте го сето тоа во ова видео…

0 113

После подолго време конечно направив нов МИКС, овој пат се работи за познат хит на Цеца и Топико Бенд со наслов Матер Одавде.

0 91

Понекогаш топлината на лето е неподнослива, а не може секој да си дозволи клима уред во својот дом. Овој човек ќе ви покаже како да направите ефтин клима уред за само неколку минути. Вентилатор и мраз се вашиот спас.

0 76

Бикот ќе добие нови деловни идеи, Девицата има шанси за зголемување на заработката, Вагата мора да донесе одлуки, Рибата не е подготвена за нова врска. ОВЕН Ве очекува период во кој ќе имате нови деловни дилеми. Важно е добро да анализирате. Се заљубивте во личност која е многу различна од вас. Поведете сметка за очите.

0 154