Media archive

Galleries


Љубителите на животни дефинитивно претставуваат подруг вид од обичните луѓе. Нивните реакции кога ќе видат слатки животни се бесценети и за нив претставуваат невидена среќа. Канадската илустраторка Бини е една од нив, таа за себе вели дека обожава миленичиња и своето време најповеќе го поминува во нивно друштво.

0 59

Можеби мислиме дека оставаме трага на Земјата, но тоа е само привремено. Со време, мајката Природа ги враќа своите изгубени територии и не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Овие слики се доказ за тоа!

0 85

Пеколните жештини што ја зафатија Македонија, го прават животот на отворено неподнослив! Ако не си покрај вода или не фаќаш боја, или фаќај сенка, или бегај на ладно. Трето нема! Ама и немаат сите пари за на море и езеро,

0 81

Оваа атрактивна девојка се вика Наташа Неделковска и е од Скопје. Има 29 години и нејзина пасија се тетоважите, а како што може да се забележи, ги има навистина многу и по целото тело. За не важи епитетот дека е најтетовираната Македонка. Барем онаа што јавноста ја запознала!

0 167

На објектот има повеќе сериозни зафати со кои треба да се отстранат сите констатирани недостатоци Стартот на  пливачката сезона на Градскиот базен може да биде за  најмалку за десетина дена. На објектот има  повеќе сериозни зафати кои се во тек,  со кои треба да се обезбеди  безбедноста на капачите. Ова го најавува закупувачот Игор Петковски …

0 105

Од невниманје и рутина некој луѓе забораваат на своја безбедност а и на луѓето што се наоѓаат околу нив. На овие слики можете да погледнете луѓе кој што заборавија на безбедноста:

0 121

Породувањето е болно, заморно, тешко, а отсега, гламурозно? Жените ширум светот ги контурираат своите лица додека имаат контракции следејќи го тековниот тренд кој вклучува шминка пред породувањето.

0 160

Ова се најсмеши и итерсни големи работи што некогаш сте виделе. Сето тоа погленете го во овој забавен прилог.

0 101

Во една Фејсбук група за невести се појави фотографија од венчаница која ги згрози жените, а причината е помалку невкусниот дизајн кој авторката на објавата ја асоцирал на нешто што ниту една невеста не би сакала да го слушне за својот фустан.

0 98