Posts in tag

Здравје


Бремената Стејси Вајт (22) го изгубила видот на два дена, од третман кој навистина популарен во последно време кај девојките. Стејси за три години ставала надоградба на трепки  во истиот салон, сепак, поради бременост, таа одлучила да оди во салон, кој се наоѓа на неколку минути од нејзиниот дом. Козметичарката ја прашала дали таа сака да се …

0 122

Ова се додатоци на диетата за слабеење но и добро здравје! Најароматичниот зачин на планетата – циметот, својата употреба ја најде во сите светски кујни како составен дел на слатките, но исто така тој се користи во традиционалната медицина кај лица кои имаат проблеми со прекумерна тежина.

0 178

Најдобар начин е да ставите свежи или суви листови во жешка вода и да ја вдишувате пареата. Од ловоровиот лист има многу повеќе корист отколку само ставањето во храната за да и даде арома.

0 289