Posts in tag

Здрава храна


Ова се додатоци на диетата за слабеење но и добро здравје! Најароматичниот зачин на планетата – циметот, својата употреба ја најде во сите светски кујни како составен дел на слатките, но исто така тој се користи во традиционалната медицина кај лица кои имаат проблеми со прекумерна тежина.

0 178