Posts in tag

Деца и семејство


Стручњаците во Универзитетската болница во Цирих анализирале спермограми на 7.068 мажи на старост помеѓу 25 и 40 години.

0 182

Три месеци по свадбата, актерот Ричард Гир (68) и неговата сопруга Алехандра Силва (35) го очекуваат своето прво заедничко дете.

0 170