Posts in category

ОДБОЈКА


Еден од вработените во кладукница во Велес ми вика дека ќе победи Финска Македонија денес. Но верувам во спротивното за тоа што знам дека нашите немаат толку лесно да се дадат и да се предадат. Не знам како игра Финска но мислам дека Македонија треба да ги бара шансите во првиот дуел за победа. Јас …

0 47

Македонската репрезентација во одбојка синоќа напиша историја, откако за прв пат обезбеди учество на Европско првенство.

0 65