Posts in category

УМЕТНОСТ


Младиот македонски ликовен уметник и соднеодамна сопруг на нашата пејачка каролина Гочева, Михаил Корубин завчера,

0 165

loading… Креации на маси, столеви и скали и разновиден друг мебел и дизајн за дом направени од дрво. За повеќе информации кликнете на Фејсбук линкот на фан страницата или преварајте го истото преку Гугел. Видеото можете да го погледнете испод:

0 85