Posts in category

ФОТО


Единствениот дијамант со скапоцен камен во него е пронајден во Сибир. Дијамантот е наречен „Матрјошка“, а се верува дека е стар 800 милиони години и дека е непроценлив и единствен во светот. Поголемиот дијамант е со димензии 4,8 x 4,9 x 2,8 милиметри. Во него е сместен помал дијамант со димензии 1,9 x 2,1 x …

0 58

Љубителите на животни дефинитивно претставуваат подруг вид од обичните луѓе. Нивните реакции кога ќе видат слатки животни се бесценети и за нив претставуваат невидена среќа. Канадската илустраторка Бини е една од нив, таа за себе вели дека обожава миленичиња и своето време најповеќе го поминува во нивно друштво.

0 59

Ова е официјално гуру шот профилот на сопственикот на вирално.мк На профилот има слики кои се сликани во изминиот пеиод од 2006 година па навамо кои учествуваат во разновидни натпревари на Гуру Шот. Линкот е следниот: Гуру Шот на вирално.мк

0 49

Ако некогаш сте сакале да дознаете како е истовремено да се капете во солена и слатка вода, идеално место за тоа е базенот Water on Water кој се наоѓа на езерото Комо во Ломбардија. Базенот е дел од комплексот Grand Hotel Tremezzo и поради ваквата можност на капење се смета за еден од најубавите базени …

0 45

Подземниот град Аванос, за кој се претпоставува дека е стар 5.000 години, во иднина би можел да стане една од најпопуларните туристички дестинации во Невшехир, Турција. Влезот во подземниот град беше затворен пред 25 години со одлука на локалните власти поради стравување дека децата кои доаѓаат тука да си играат, може да исчезнат.

0 50

Се работи за непроверена информација но ако е точно навистина бисе чуделе како можело ова да се случи. Твитот е испод..

0 60

Како ќе игледаат на стари години нашите пејачки и други ѕвезди можете да погледнете испод…

0 280

Можеби мислиме дека оставаме трага на Земјата, но тоа е само привремено. Со време, мајката Природа ги враќа своите изгубени територии и не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Овие слики се доказ за тоа!

0 85

Три ЕКГ апарати, апарати за притисок, апарати за инхалација – ова е само дел од медицинската опрема која ја купил докторот од Здравствениот центар Парачин и тоа со пари кои ги собрал собирајќи пластични шишиња.

0 369

Вртејки по твитерот начекав на нешто што е много комично и што сакам да го споделам со вас. Се работи за много комична слика на која е даден начинот на кој човекот го открил тркалото. Тешко да било така но барем формата е скоро иста. Погледнете го твитот испод…

0 59