ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВА
Trending

НЕОДОЛИВ МОМЕНТ: МАЛИ МЕЧИЊА СЕ ДРЖАТ ЗА РАЦЕ И ТАНЦУВААТ ВО КРУГ

Волшебна серија фотографии прикажува семејство на кафеави мечки кои се држат за рацете и танцуваат, додека нивната мајка се релаксира зад дрво во близина. Погледнете како изгледаат овие мечиња стари само неколку месеци, кои ги спојуваат рацете и изгледа како да танцуваат како на сцена од училишна претстава.

За да ги видите сликите кликнете на следниот линк: НЕОДОЛИВ МОМЕНТ: МАЛИ МЕЧИЊА СЕ ДРЖАТ ЗА РАЦЕ И ТАНЦУВААТ ВО КРУГ

Извор: srekja.mk

Leave your vote

-5 points
Upvote Downvote

Total votes: 7

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 14.285714%

Downvotes: 6

Downvotes percentage: 85.714286%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close