ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВА

ФОТОГРАФИИТЕ ОД КУЧЕНЦАТА КОИ СПИЈАТ ВО ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР Е НАЈСЛАТКОТО НЕШТО ШТО ЌЕ ГО ВИДИТЕ ДЕНЕС

Овој дневен центар се наоѓа во Јужна Кореа и се грижи за кучиња постари од 12 недели кога нивните сопственици имаат обврски. Фотографиите кои го освоија интернетот се направени токму тука и ги прикажуваат овие преслатки животни како спијат.

Извор: srekja.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close