ВИДЕОЗАБАВАЗАБАВНОРЕЦЕПТИ

Како изгледа правењето на славниот турски сладолед што не се топи?

Кахраманмараш е град во Турција, најпознат по турскиот сладолед што не се топи. Атила Канур припаѓа на четвртата генерација од семејство кое го прави овој вкусен традиционален десерт, создавајќи по 5 тони сладолед на час.

По што е толку посебен турскиот сладолед и од кои главни состојки се подготвува и зошто не се топи ќе дознаете од ова интересно видео.

Извор: kajgana.com

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close