ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВАФОТО

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ГРИНГО – МАЧОРОТ СО НАЈНЕОБИЧНИ МУСТАЌИ @GRINGOMOUSTACHECAT

Инстаграм е дом на многу животни со неверојатни карактеристики, но ова маче е навистина посебно. Запознајте го Гринго, 1-годишниот Британски мачор со кратко влакно кој има толку софистицирани мустаќи што речиси може и да го слушнете неговиот акцент преку нив.

Доколку му ставите шапка, пар округлести очила и луле, ќе добиете вистински детектив од Викторијанската ера. Овој мачор живее во Франција со неговите сопственици Сабрина и Роман и неговиот брат Милко. Тој има околу 60.000 следбеници на Инстаграм.

За да ги погледнете сите прекрасни слики кликнете на нередниот линк: ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ГРИНГО – МАЧОРОТ СО НАЈНЕОБИЧНИ МУСТАЌИ

Извор: srekja.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close