МАКЕДОНИЈАНОВОСТИ

Среќен роденден Ангелу Тоше Проески

Пред 38 години на денешен ден е роден човек кој што ги магепса сите женски серца а и оние кој што обажаваа да го слушаат. Голема штета што оваа личност не е веќе меѓу нас но останаа неговите песни и дела кој длабоко остваија траг во историјата и музиката. Тој човек беше много повеќе од обична и популарна личност, тој беше личност која знаеше да не расположи колку и да бевме тажни а и зрачеше со својата позитива која имаше во безконечна мерка се до веста која ја погоди длабоко македонската нација, веста за неговата смрт. Почивај во мир легендо

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close