ЗАБАВАФОТО
Trending

50 Историски точни минијатурни простории што овој уметник ги изгради

„При креирањето на моите минијатурни парчиња, процесот може да трае од еден месец до скоро две години за да се создаде единствено парче“, ова е она што професионалниот минијатурен уметник Крис Толедо од Толедо Минијатури му рече на „Боред Панда“ за неговиот детално детален, стручно измислена историска зграда.

Крис има трпеливост на светец и во фокусот на Џеди. Неговата детска љубов кон уметноста и архитектурата на крајот прерасна во она што е сега: огромен успех што фасцинира десетици илјади луѓе.

„Секој модел што го создавам започнува со детално истражување на ерата и временскиот период што јас се обидувам да ги создадам“, рече Крис. „Со текот на годините собирав домашни планови и градежни водичи од почетокот на 20 век за да се уверам дека моите парчиња се 100% точни прикажувања на минатото“.

Сето тоа погледнете го на наредниот линк: 50 Историски точни минијатурни простории што овој уметник ги изгради

Leave your vote

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close