ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВАФОТО
Trending

Запознајте се со Базука, преголема и дебела мачка чиј живот се смени откако го запозна новиот сопственик

Запознајте ја оваа прекрасна и бурна мачка по име Базука, со портокалова табја. Таа е пет години и беше предадена во стационар откако нејзиниот сопственик почина од старост. Сопственикот имал деменција и најверојатно заборавил кога и како ја хранел Базока, па секогаш ја полнел чинијата кога го видел дека е празна. Ова е причината што Базока тежи над 35 pounds (околу 16 килограми)! Тоа е многу тежина за мачка. Како и да е, не треба да бидеме лути на претходниот сопственик, тој се давашеод себе да се погрижи и да ја сака Базоука.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close