ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВА
Trending

ПОДВИГ НА ДЕНОТ: КУЧЕТО ЛЕО ВЛЕГЛО ВО КУЌАТА КАДЕ ШТО НАСТАНАЛ ПОЖАР И ГО СПАСИЛ МАЧЕТО

Кога во забите го изнел мачето од куќата во која пожарот го зафаќал целиот инвентар, никој не можел да верува! Кучето Лео е прогласен за херој, откако го ризикувал својот живот за да го спаси новороденото маче од запалената куќа.

Кога во забите го изнел мачето од куќата во која пожарот го зафаќал целиот инвентар, никој не можел да верува! Кучето Лео е прогласен за херој, откако го ризикувал својот живот за да го спаси новороденото маче од запалената куќа.

Извор: srekja.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close