ЗДРАВЈЕЛАЈФСТАЈЛ
Trending

Експерт за фитнес и нутриционизам советува: Како да ги храните децата поздраво?

Секој родител сака неговото дете да се храни здраво, а почетокот на остварувањето на оваа цел е стекнувањето на здрави прехранбени навики.

Доктор Ентони Балдузи од Fit Father Project и Fit Mother Project, експерт за фитнес и нутриционизам, споделува неколку совети како да ги храните децата поздраво.

Здравата исхрана значи дека децата ќе имаат повеќе енергија, ќе бидат витални, ќе постигнуваат подобри резултати и најважно – ќе стекнат дбри навики на исхрана.

Повеќе на оваа тема кажува доктор Балдузи во видеото.

Извор: kajgana.com

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close