ЛАЈФСТАЈЛМОДА И УБАВИНА

4 ТРЕНДОВИ ЗА УБАВИНА КОИ ЌЕ БИДАТ ДОМИНАНТНИ ВО ОВАА ГОДИНА

Ова е совршено време за свежо обновување на вашиот секојдневен изглед! Во продолжение пронајдете инспирација со овие четири трендови за убавина кои ќе бидат најзастапени во 2020 година.

Истакнете ги очите

Очите се во фокусот, но не и задимените очи што сме навикнати да ги гледаме. 2020 година носи повеќе бои и интригантни нијанси и линии. Повеќе се работи за користење шминка како украс или декорација, а не само како убава подлога.

Сјајни усни

Набаветебалсамиза усни и сјаеви! 2020 година е одстапка од видливи и прецизни усни и ни носи одлични нијанси кои самододаваат на природната боја.

Одржлива убавина

Тренд, исто така, ќе биде да се избегнат пластичните и еднократнитекозметичкипроизводи. Наместо марамчиња за чистење лице, користете гелови за чистење или марамчиња за чистење што можете да ги измиете одново и одново.

Pop-up фризури

Косата треба да се отстрани од лицето и од фризуратада се извлечат само неколку прамени кои што ќе го уоквират лицето. Секси и софистициран изглед кој не бара многу напор.

Извор: srekja.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close