ДЕЦА И СЕМЕЈСТВОЗАБАВАЛАЈФСТАЈЛФОТО
Trending

Прекрасниот татко изгради соба за игри на неговиот 3-годишен син во неговата дневна соба

Карл Рајн неодамна купи куќа и беше потребно реновирање. Секако, дневната соба беше еден од главните приоритетни проекти. Меѓутоа, наместо да го направи, со пријатна дневна соба со бар и необични гаџети, Раин размислуваше за нешто друго. Разиграниот рај за неговиот 3-годишен син Окли направи нешто изворедно. Кога сè беше готово, татко му стави слики во Фејсбук групата DIY On A Budget, споделувајќи пред и по слики од неговата рачна работа. Погледнете го сето тоа во овие слики…

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close