ЗАБАВАЛАЈФСТАЈЛУМЕТНОСТФОТО

Девојка која ги турка границите и создава неверојатни скулптури од храна

Божиќ значи да пиете топли работи пред каминот со најблиските околу вас. Но, најмногу од сè, Божиќ значи слатки колачиња од джинджифилово! Сега, има некои луѓе кои градат куќи од колачиња, што е сè добро. Но, дали некогаш сте пробале да направите нешто… поголемо?

Шведската уметничка која работи со храна и дизајнер Каролин Ериксон прави поголеми работи од храна! И нејзините дизајни се многу, многу поголеми отколку што очекувавте кога ќе го слушнете зборот – джинджифилово

Погледнете ги н нејзини изработки…

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close