ВЕЛЕСМАКЕДОНИЈАНОВОСТИСВЕТ

Среќен божиќ на сите католици и христијани

Со мало задоцнување им посакувам на сите католици и христијани среќен Божиќ, здравје и среќа да имаат. Исто така ќе им честитам и на Велешкиот христијански центар, за да имаат само добри нешта здравје и среќа.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close