ЉУБОВ И СЕКС
Trending

Реченици што жените сакаат да ги слушнат повеќе од „те сакам“

Иако изјавата „те сакам“ е најмоќната реченица во светот што сите сакаат да ја слушнат како потврда за љубовта, сепак постојат неколку реченици што жените повеќе би сакале да ги слушнат. Овие изјави покажуваат дека за успешна врска е потребно многу повеќе од љубов.

1. Ќе ти простам
Ќе ти простам за сите невнимателно кажани зборови по напорниот ден.

Ќе ти простам за сите оние ситуации во кои не бевме свесни како се повредуваме.

Ќе ти простам за сите големи и мали грешки.

2. Ќе се жртвувам за тебе
Ќе го жртвувам моето време за нешто што сакаш да го правиш.

Ќе останам покрај тебе додека се грижиш за нашето бебе иако рано наутро треба да одам на работа.

Ќе направам нешто убаво за тебе затоа што си настината.

3. Ќе те почитувам
Ќе те почитувам за сè што си.

Ќе ги почитувам твоите чувства, мислења, уникатност.

Ќе ги почитувам твоите соништа и желби.

4. Ќе те поддржувам
Секогаш ќе ти го чувам грбот.

Можеш да се потпреш на мене и секогаш ќе се трудам да имаш сè што ти треба.

Кога ќе паднеш, ќе ти помогнам да станеш.

5. Ќе те заштитувам
Ќе ја заштитам нашата љубов.

Ќе нè штитам од оние што не ни посакуваат добро.

Ќе ти бидам прибежиште и безбедно пристаниште.

Ќе бидам некој на кого секогаш можеш да му веруваш.

6. Секогаш ќе бидам среќен што си со мене
Повеќето личности остануваат покрај луѓето што им простуваат, што ги поддржуваат, што им помагаат да станат кога ќе паднат, што се многу повеќе од само едно „те сакам“.

Извор: кафепауза.мк

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close