ВЕЛЕСНОВОСТИ

Почина Мечо

Мечо беше единствен во Македонија кој ги забавуваше луѓето по кафичите, знаеше како да не расположи колку и да се чусвуваме лошо. Немаше лоша душа што тоа направи сите да го засакаме низ Велес. Мене много ми е криво а сигурно много од вас што нема повеќе да го гледаме низ Велесов. Почивај во мир

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close