ЗАБАВАЗАБАВНОФОТО

ОВАА БАБА СЕКОЈА ГОДИНА ВО ЗАСОЛНИШТЕТО ЗА БЕЗДОМНИЦИ НОСИ ПОЛНА ВРЕЌА КАПИ КОИ САМА ГИ ПЛЕТЕ

На светот му се потребни повеќе луѓе со топло срце какво што има оваа бабичка. Таа преку целата година го користи своето слободно време да плете капи за оние на кои им е тоа најпотребно, оние кои зимата ја чувствуваат на своја кожа – бездомниците.

Таа почнувајќи од јануари, па сѐ до декември плете капи кои ги носи во засолништето за бездомници, правејќи хуман гест за кој ни годините не ја спречуваат да го направи.

Извор: srekja.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close