ВЕЛЕСМАКЕДОНИЈАНОВОСТИСВЕТ

Креирана е веб страна за сите Македонци, Босанци, Хрвати, Срби и Словенци а да не заборавиме и Албанците и Црногорците поточно за скоро сите балканци

Долго трагав по овој плагин кој после подолго време го најдов што мислам дека ќе ви помогне да ги преведете натписите од Македонски на ваш јазик. Покрај што се најде Српскиот, Босанскиот, Словенскиот и Хрватскиот а и Албанскиот на репертуарот на вирално.мк, исто така може да користите Руски, Германски а и Англески и други преводи како и Шпанскиот и Италијанскиот. Се пред се ова е воведено највеќе за на Балканците да се олесни читањето и да разберат што пишува во текстовите кој беа во изминатите години дел од моите веб страници.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close