ТЕХНОЛОГИЈАХАРДВЕР И СОФТВЕР
Trending

Најскапиот (20 000 американски долари) паметен телефон во светот

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Најголемите мангупи имаат Ајфон но како да ги наречеме оние кој што го имаат овој паметен телефон кој што е во вредност од 20 000 американски долари. Ја би ги нарекол милијонери или големи фаци. За жал неможев да најдам нешто повеќе кој што ќе ве информира но ако знаете Англески ова видео би било доволно за вас за дали вреди навистина да го купите, и ако имате пари за да си дозволите овој телефон. Погледнете го видеото на следниот линк…

Leave your vote

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close