ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВАЗАБАВНОЛАЈФСТАЈЛУМЕТНОСТФОТО
Trending

Уметникот кој дигитално ги нацрта наслатките животни, замислувајќи како живеат во нашиот свет (33 слики)

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Малезискиот уметник Ји Чонг ги нацрта овие преслатки суштества дигитално и ги изведе во реалниот свет. До крајот на објавата, веројатно ќе посакате тие да постојат за вас и да ги поседувате.

Уметникот веќе има над 93.000 следбеници на својот Инстаграм, а бројот продолжува да расте ден за ден. Еден од неговите омилени ликови се лисиците, и тој го направи тоа во препознатлив стил.

Повеќе информации ќе најдете на следниот Инстаграм профил: Instagram

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close