ДЕЦА И СЕМЕЈСТВОЗАБАВАЛАЈФСТАЈЛФОТО

Преслатки слики од бебиња како спијат, сликани во боежиќен стил

Оцени

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Новиот фотограф кој сака да го облекува малите бебиња во божиќен стил и да ги слика како спијат, што му успеа много добро гледајќи ги сликите кој што се сликани ова година. Самиот вели дека срцето му пука од сета радост. Погледнете ги сликите и ставете онолку ѕвезди колку заслужува, а можете да дадете своја емоција…

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close