ЗАБАВАЗАБАВНОЛАЈФСТАЈЛЏЕТСЕТ
Trending

Бред Пит: „Се криев и пушев марихуана, а сега конечно излегувам и живеам“

Бред Пит (55) важи за еден од најпопуларните актери, а својата кариера ја градеше со деценции.

Тој вели дека со текот на времето тешко можел да се носи со популарноста. Во интервју за „New York Times“  актерот открива дека во текот на 90тите не му годела популарноста и славата.

„Поголемиот дел од времето го поминував криејќи се и пушејќи марихуана. Ми беше многу непријатно поради преголемото внимание“ вели Бред.

ФОТО: ТАЊУГ/АП

Тој потенцираше дека престанал да користи марихуана оној момент кога сфатил дека се чувствува затворено.

„Сега излегувам и живеам, а луѓето се „кул“, вели актерот и објаснува дека престанал да се крие кога сфатил дека благодарение на неговите филмови луѓето се чувствуваат подбро.

ФОТО: ФОКС ЊУС

“Не се обидувам да кажам дека некој треба да биде восхитен од мојата големина, туку дека имам можност на некого да му го разубавам денот. Тоа е реткост”, навел Бред.

Извор: vistina.com.mk

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close