ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВАФОТО

Невестата која се сликаше на своите свадбени слики со нејзиниот миленик

Пери Фарлоу е фотограф од 2008 година. Голем дел од нејзината работа се врти околу свадбите, сепак, ова беше прва дури и за искусниот професионалец. Непосредно пред нејзината церемонија, Кристен Дупри (24) започна да добива трема. Да се смири, таа во нејзината нејзината чест го привлече своето сакано куче, Зеке. 2-годишниот ретровец на АЦЦ, црн лабрадор, и целиот ден се дружеше со младоженецот и невестата. Сè на крајот еволуираше во симпатична фотосесија, а Фарлоу совршено ја фати врската помеѓу Кристен и нејзиниот мленик.

.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close