ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВОЗАБАВАЗАБАВНОФОТО

Фотографот Дик ван Дујн направи неколку неверојатни слики од верверичка

„Она што најмногу го сакам есенските прекрасните бои. Навистина ми се допаѓа кога сум во можност да фотографирам животно со тие бои во позадина “, изјави фотографот Дик ван Дујн за„ Bored Panda “во деталното интервју, за време на кое зборуваше за неговите најнови сензационални фотографии, во кои играат верверички во водата со ореви.

Сликите на Ван Дујин ја презентираат невидена убавина на природниот свет и неговите вештини за фотографирање на животни, особено верверички, се легендарни. Уште еднаш, ван Дујјн прави наслови во весниците со неговите неверојатни нови фотографии со од верверички и величествени слики од животни кои ја доловуваат суштината на Есента.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close