ХОРОСКОП

НА НИКОГО НЕ МУ СЕ СИМПАТИЧНИ: 3 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ КОИ АСТРОЛОЗИТЕ ГИ ОПИШУВААТ КАКО НАЈИРИТИРАЧКИ!

Стрим во живо на FIFA 19 на PS4 со DJ Ljupce1982:

Watch live video from ljupce1982 on www.twitch.tv

 

Луѓето родени во овие хороскопски знаци се шампиони во нервирање на другите луѓе..

Толку се напорни што понекогаш не можат ни сами себе да се поднесат.

Шкорпија

Во нивниот свет, другите се секогаш виновни. Тие се водени од мислата дека другите ќе ги разочараат и ќе ги изневерат. Секогаш се на штрек, до тој степен што ја нервират околината. Компромисот за нив е непознат збор.
Многу долго ги паметат сите лоши работи што им ги направил некој и секогаш се подготвени да возвратат со иста мера.

Јарец

Јарците се сигурни и убедени дека се најдобри во сè. Ако тие се прашуваат, нема попаметна и поинформирана личност од нив. Тие не сакаат неодговорни и непрецизни луѓе. Кога таква личност ќе се најде во нивна близина, јарците ќе бидат многу непријатни.

Девица

Девиците најмногу внимаваат на нередот, нечистотијата и нелогичноста, така што во секој момент наоѓаат нешто што им смета и ги вознемирува. Тие воглавно се добро информирани, поради што стануваат многу бесни кога ќе се соочат со незнаењето на другите луѓе.

Мартин М. | Среќа.мк

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close