ВЕЛЕСМАКЕДОНИЈАНОВОСТИ

Драма во велешки ресторан: Мажот и ја фрли бурмата на вереницата- “Ти ли мене ќе ме изневеруваш”

Ни пристигна анонимно писмо од А.М 27 години од велес кој раскажува случка од велешки ресторан.

“Додека пиевме пиво со другарите во ресторан дојде еден дечко околу 30 години и почна да се дере на цел глас.

Ти ли мене ќе ме вараш сељанко една како не ти е срам, ја извади бурмата и ја фрли на една девојка која му беше вереница или жена. Употреби уште неколку пцовки и искочи. Девојката почна да плаче и истрча во тоалет со другарката која ја тешеше” – стои во анонимното писмо.

Извор: digitalnews.mk

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close