ЉУБОВ И СЕКС

Пријателство или љубов – како да дознете дека некому се допаѓате?

Една од најчестите грижи на жените (и мажите) е дали некоја личност има скриени симпатии кон нив.

За жал, поголемиот дел најчесто лошо проценуваат. Ова се знаците дека во неговите очи дефинитивно сте само пријателка :

1. Речиси секогаш вие први се јавувате

2. Кога иницира нешто, секогаш носи друг.

3. Пред другите ве претставува како негова пријателка.

4. Пред вас зборува за жените кои му се допаѓаат.

5. Тој се обидува да ве поврзе со некои негови пријатели.

6. Кога сте сами, никогаш не се обидува ништо.

7. Отворено ви кажува дека не сте негов тип.

8. Пред вас зборува за работи за кои никогаш не би зборувал пред девојка.

9. Ве прашува кога ќе си најдете момче.

Извор: попара.мк

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close