ВИДЕО: Јутуб сензацијата Дома Со Леа наполни една година


Јутуб проектот на супер симпатичната Јутуберка Леа наполни 1 година од својето постоење. Самата вели дека нејзините досегашни видеа со који им помага на тазе мајки е исто така и еден вид на нејзин мајчински сопствен дневник. Ако сакате да го погледате нејзиното ново видео које е специјално роденденско, погледнете го испод.

loading...
Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12. СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА
Next Верувај во сензацијата на Македонија на сениорското Европско Одбојкарско првенство

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *