ОДБОЈКАСПОРТ

Верувај во сензацијата на Македонија на сениорското Европско Одбојкарско првенство

Еден од вработените во кладукница во Велес ми вика дека ќе победи Финска Македонија денес. Но верувам во спротивното за тоа што знам дека нашите немаат толку лесно да се дадат и да се предадат. Не знам како игра Финска но мислам дека Македонија треба да ги бара шансите во првиот дуел за победа. Јас ја играм Финска Македонија двојка и мислам дека ќе испадне поголемиот кофинцијент што е спротивно на тврдењето на вработениот во Спорт Лајв. За тоа гледајте и навивајте за Македонија.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close