СЛАТКИ СИТУАЦИИ ВО КОИ ЌЕ СЕ ПРОНАЈДАТ САМО ЉУБИТЕЛИТЕ НА ЖИВОТНИ


Љубителите на животни дефинитивно претставуваат подруг вид од обичните луѓе. Нивните реакции кога ќе видат слатки животни се бесценети и за нив претставуваат невидена среќа.
Канадската илустраторка Бини е една од нив, таа за себе вели дека обожава миленичиња и своето време најповеќе го поминува во нивно друштво. Таа изработи цртежи од ситуации во кои ќе се пронајдат само вистинските љубители на животни и само тие ќе ги сфатат скапоцените моменти поминати покрај своите домашни миленичиња и бесконечната љубов која тие им ја пружат секој ден.
                 

Извор: srekja.mk

loading...
Previous СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 7 – 8 СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА
Next Невеста како од бајка: Се омажи Хазан од „Ќерките на Фазилет“ – зетот е познат пејач (видео)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *