Глориус на велешкото езеро е во одлична состојба и не изгорел!


Вчера дента низ различни портали пишуваше дека Хотелот Глоријус изгорел, но еве едно видео које докажува дека тие вести биле лажни. Покрај Глоријус што пишуваше исто така беше наведено дека изгореле рестораните Романтик и Бела Вода, што на крај испадна дека е лага. Глориус е во одлична состојба така да можете продолжите да го посетувате.

loading...
Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 27. АВГУСТ 2019 ГОДИНА
Next Леа од Дома со Леа доби Чунга Лунга огромен подарок

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *