Гуру Шот профилот на вирално.мк


Ова е официјално гуру шот профилот на сопственикот на вирално.мк На профилот има слики кои се сликани во изминиот пеиод од 2006 година па навамо кои учествуваат во разновидни натпревари на Гуру Шот. Линкот е следниот: Гуру Шот на вирално.мк

loading...
Previous Почина скопската легенда Алфонсо
Next „Беше болен од рак“: Драгана Мирковиќ ја замолила Карлеуша да помогне, а од нејзината постапка била изненадена!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *