ВЕЛЕСНОВОСТИ

Градскиот базен атрактивен за граѓаните

Околу 700 граѓани дневно за време на викенд и околу 400 дневно во работните денови го посетуваат Градскиот базен во Велес.

Податоците денеска  ги соопшти градоначалникот Аце Коцевски кој изрази задоволство од брзата интервенција на закупецот на објектот. Според информациите од закупецот на градскиот базен, компанијата „ПН-МП Тренд ДООЕЛ“ од Велес чиј управител е Наташа Петковска и тие се задоволни од бројот на посетители на базенот. Инвестициите во инфраструктура и обезбедување на услови за максимална заштита на капачите, како и сериозниот пристап на компанијата очигледно придонесоа велешани во овој најтопол период од годината да уживаат и да се рекреираат во градскиот базен.

Градоначалникот Коцевски упати јавна благодарност до компанијата и сите поединци што овозможија за краток период да се надминат проблемите и базенот да се стави во функција во интерес на граѓаните.

Извор: veles.gov.mk

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close