ЗАБАВАЗАБАВНОФОТО

ВАКА ИЗГЛЕДА КОГА ПРИРОДАТА ЈА ПОБЕДУВА ЦИВИЛИЗАЦИЈАТА! (ГАЛЕРИЈА)

Можеби мислиме дека оставаме трага на Земјата, но тоа е само привремено. Со време, мајката Природа ги враќа своите изгубени територии и не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Овие слики се доказ за тоа!

Напуштен замок од 13. век во Франција

Дрвото ја добива битката против мостот

Напуштена црква во Франција

Напуштена куќа во Норвешка

Статуа од Буда во шума

Пустина во Намибија

Дрво кое го „јаде“ знакот СТОП

Кула во Лигурија, Италија

Велосипед

Некаде во Кина

Дрво во потонатиот брод

Напуштен ескалатор

Храм во Јапонија

Напуштен брод во Австралија

Напуштена железница во Чешка

Печурки кои го пробиваат подот

Куќа прекриена од природата

Извор: srekja.mk

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close