ВИДЕО: Како Велешаните реагираат на песната на Иван Анштајн


Ова итересно видео е снимено во Велес. Типов во видеото шеташе низ Велес и бараше реакцији пуштајки им ја песната на Иван Анштајн со налов CROCS. Уживајте во видеото…

loading...
Previous Студентите го прашале професорот зошто не се оженил, а неговиот одговор изненадувачки
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 17. ЈУЛИ 2019 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *