ЗАБАВАЗАБАВНОФОТО

ФОТО: Искористи го сончевото зрачење за вкусни целуфки

Вртејќи по дифаулт на Твитер налетав на нешто што сакам да го споделам со вас. Се работи за слика која беше ставена на Твитер од еден македонски твитерџија. Така да тоа што е на сликата истото можете и вие да го правите доколку зрачењето е високо. Така да ако не сакате да ја трошите домашната електрична енергија и имате автомобил, направете го истото. Твитот е испод 🙂

 

ВМЕТНИ РЕАКЦИЈА
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close