Топлината ве излудува? Еве како да направите ефтин клима уред за само неколку минути


Понекогаш топлината на лето е неподнослива, а не може секој да си дозволи клима уред во својот дом. Овој човек ќе ви покаже како да направите ефтин клима уред за само неколку минути.

Вентилатор и мраз се вашиот спас.

 

Извор: centar.mk

loading...
Previous Ерос Рамацоти се разведува?! (ФОТО)
Next Слушнете го мојот нов МИКС: CECA - Metar odavde feat. Tropico band (DJ Ljupce1982 MIX)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *