ДЕЦА И СЕМЕЈСТВОЛАЈФСТАЈЛ

ФОТО: Твитот што го ретвитна Тамара Тодевска за колку е важна улогата на Мајката во животот

Погледнете го твитот пто Тамара Тодевска го ретвитна преко кој сака да покаже колку е тешко да се биде мајка и колку е важна нјезината подршка и улога.

 


Еве го преводот од твитот

Kate Miller-Heidke: Мајка ми ме охрабри и ја поттикнуваше мојата љубов кон музиката целиот мој живот.
Таа беше самохрана мајка на две млади деца, а сега кога сум мајка, имам чувство колку тешко тоа било. Јас сум имам голема почит. Те сакам мамо!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

Close
Close