ВИДЕО: Слушнете ја најновата песна на Валери Димовска и Нешо


По пократок временски период Велешката пејачка Валери Димовска издаде заедно со раперот Нешо нова песна. Во песната главна тема е политичката криза и проблемите во секојдневијето како на пример исто се спомнува коцката која е распостранета во нашата земја. Во песната исто така се спомнува дека покрај проблемите во Македонија истиот проблем е на целиот балкан. Слушнете ја песната во горниот дел над натписот.

 

loading...
Previous ФОТО: Твитот што го ретвитна Тамара Тодевска за колку е важна улогата на Мајката во животот
Next ВИДЕО: Гоствувањето на Клаудија Адеми во вешта жена

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *