Инстаграм е во план до го скрие бројот на лајкови на дадена фотографија!


Инстаграм е во план до го скрие бројот на лајкови на дадена фотографија, така што публиката нема да може да дознае кои тип на луѓе ја имаат лајкувано фотографијата.

Необјавената карактеристика која што јавно се криеше со денови, беше забележана од страна на програмерот Џејн Вонг, кој потврди дека Инстаграм сака своите следбеници да се фокусираат на тоа што го споделуваат, а не само да се концентрираат на бројот на лајкови кои ќе ги остварат на фотографијата.

Само лицето кое што објавило фотографија, ќе има можност да го види бројот на лајкови добиени на таа слика.

Ова претставува голема промена за тоа како функционира Инстаграм платформата, за која верувам многумина ќе бидат незадоволни.

Извор: курир.мк

loading...
Previous Дали маргаринот е штетен по здравјето?
Next Одберете срце а потоа прочитајте ја својата љубовна порака!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *