ДОМА СО ЛЕА: Не си за работа од дома ако…


Во ова видео Леа ви објаснува за оние кој се и кој не се за работа од дома. Погледнете го видеото: 

loading...
Previous Меган Маркл се породила во тајност?
Next Како да разликувате настинка од алергија?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *