in

Аца Лукас уловен во Париз со новата девојка!

Аца Лукас наводно две недели е во врска со Наташа Шавија, пишуваат српските медиуми. Дека нивната врска станува сериозна докажува тоа што поминале викенд во Париз. 

За да ги избегнат медиумите, Лукас во Париз отпатувал во саботата наутро од Виена, а Наташа во исто време, но од Белград.

Меѓутоа, се вратиле заедно. Српски „Скандал“ пишува дека во врска се две недели откако сосема случајно се сретнале во град.

Извор: exclusive.mk

loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading...

Сè што треба да знаете за заздравувањето по царски рез!

БЕЗДОМНИК ЗГРИЖУВА БЕЗДОМНИ ДЕЦА ВО ШТИП