Милјана откри неверојатна тајна: Беше мрак, а тој ме грабна и…


Милјана Богдановиќ (21) откри синоќа во „Парови“ непознат детал од минатото дека била нападната од постар маж, односно поранешен љубовник.

Милјана вели дека нејзиното семејство немало пари, па таа, со поддршка на мајката, решила да позајми од лихвар. Тој човек потоа ја натерал да имаат односи.

Богдановиќ имала со него односи, но со него и денеска се тужи дека ја нападнал и ја натерал да имаат односи.

„Бев да земам пари од него, а потоа тргнавме до банката. Во автомобилот ми кажа дека не може да земе пари од банка и потоа го смени правецот на движење. Беше мрак, а тој ме грабна и извади нож, па ме натера да спијам со него. Се обидов да избегам, но потоа ја затвори вратата. Се случи тоа што се случи…“, вели Милјана.

Извор: real1fans.com

loading...
Previous По грешка уплатил две исти лото ливчиња и освои 46,6 милиони долари
Next Дали верувате во чуда, јас сум жив пример за тоа

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *